Céginformáció

TECHNOGEN Kft.


1211 Budapest, Mansfeld Péter utca 27. TÉRKÉP
Tel.: +36 20 437 0701

(ügyfélszolgálati idő: munkanapokon 9.00-16.00 óráig)


email: info@technogen.hu

ajánlatkérés: ajanlat@technogen.hu
weboldal: http://www.technogen.hu

MEGKÖZELÍTÉS, TÉRKÉP!

A céget 1989-ben alapították magánszemélyek, szinte azonnal, ahogyan azt a politikai és gazdasági változások megengedték. A két fõ tulajdonos és ügyvezetõ:

Pálffy Judit mérnök közgazdász korábban egy állami külkereskedelmi vállalat igazgatója, Pálffy Tibor gépészmérnök egy tervezõ iroda vezetõje volt.

A cég építkezések lebonyolításával, fõvállalkozásával, mûszaki ellenõrzésével foglalkozott. A privatizációk alatt megvettek egy 1300 m2 területű raktárt,

amelyet felújítottak és berendezték irodáit és bemutatótermét.


Az 1990-es években bevezették a magyarországi piacra az akkori gyártó ABITIBI Price Kanada falburkoló termékcsaládját, valamint az Upper Canada Soap and Candle Makers Kanada természetes alapanyagú fürdo és testápoló termékeit. Forgalmazták továbbá a Louisiana Pacific USA OSB lemezeit is.


Technogen Kft. a Kott Koatings Inc. California USA kádfelújítás mester franchise tulajdonosa és üzemeltetője.


A cég 2006 óta akadálymentesítő burkolatokat forgalmaz vakok és gyengénlátók valamint mozgáskorlátozottak közlekedésének megsegítésére.

A burkolatok, termékek Vakok és Gyengénlátók Regionális Szövetségének véleményezésével és a szükséges DIN előírásokkal rendelkeznek valamint

az ISO/FDIS nemzetközileg javasolt szabványnak megfelelnek.