Franchise

A Technogen Kft. a Kott Koatings Inc. California USA Porcelán Refinishing Master Franchise tulajdonosa.

 

VÁLLALKOZÁSI LEHETŐSÉG!

 

Fürdőkádak bontás nélküli felújítása Kott Koatings módszerrel.
Cégünk egy professzionális módszert ajánl, amely alkalmas beépített szaniteregységek, úgymint: fürdõkádak, mosdók, zuhanyozótálcák, stb., sõt a falicsempék mázainak, zománcainak bontás nélküli, tetszõleges színben történõ helyszíni felújítására. A módszer elõnye, hogy gyors, (általában egy nap alatt elvégezhetõ) olcsó és nem okoz piszkot, sem felfordulást a lakásban. A Kott Koatings módszert a TECHNOGEN Kft. forgalmazza. A módszert több mint 50 éve fejlesztették ki az USA-ban és azóta világ 50 országában nagy sikerrel alkalmazzák. Megbízhatóságát nem csak a szigorú amerikai piac versenyfeltételei, hanem a kiváló anyagok és a kifinomult technológia is biztosítja. Az országos igények kielégítésére partnerhálózatot építünk amelyhez vállalkozó partnereket keresünk.

Technológia:
Elsõ lépésként az eredeti zománc felület vegyszeres maratása, a zománc hibák szúrólánggal történõ föltárása történik. Ezt követõen a hibák kijavítása, egy olyan speciális anyaggal, amely rendkivul vékony rétegben is jól tapad, valamint térfogatát -20C - +80C között nem változtatja. A felület durva majd vizes csiszolását követõen 8 réteg Kott Koatings máz kerül fel, meleg levegõs szórási technológiával.

A máz VEGYI KÖTÉSSEL kötödik az eredeti felülethez.

A mázat különféle színben lehet megrendelni. A 8 réteg máz biztosítja az eredetivel azonos minoségű és és azonos keménységű felület kialakulását. A vegyi folyamat befejezõdéséhez szobahõmérsékleten 72 óra szükséges. Lehetõség van infrasugaras kötés gyorsításra is, mellyel a kötési idõ néhány órára rövídíthető. Fenti műveleteket szennyezõdés, bontás és a helyiség kiürítése nélkül végezzük, környezetbarát egészségre nem káros anyagokkal 6-8 óra alatt.

 

Kik a lehetséges partnereink?
Azok akik elhatározták, hogy saját maguk főnökei akarnak lenni és erre a jól jövedelmező tevékenységre önállóan vállalkozni szándékoznak. Ez a Magyarországon új módszer kis kézügyességgel rövid idő alatt elsajátitható. Nem igényel szakiskolai végzettséget. A gépek, szerszámok egy ember által kezelhetők, tehát a vállalkozást egy gépkocsival egyedül is el lehet kezdeni.

 

Kik a lehetséges megrendelők?
Szinte minden háztartás, ahol fürdőszoba van. Szállodák, motelok, panziók. Egyéb közületek, ahol csoportos mosdók zuhanyozók, öltözők vannak.

 

Milyen előnyöket biztosítunk szerződéses partnereinknek?
• tréning (nem csak azt tanítjuk meg, hogyan kell csinálni, de azt is, hogyan lehet az üzletet jól beindítani),
• magyar nyelvű kézikönyvek,
• kizárólagos jog a megvásárolt alkamazói területen,
• közvetlen kapcsolatok a hazai partnerekkel,
• helyszíni konzultáció és tanácsadás,
• a módszerrel kapcsolatos nemzetközi újdonságok megismerése.

 


A beruházási igény 1,9 - 2,1 millió Ft + ÁFA
Amennyiben kérdése van, kérjük érdeklődjön az alábbi telefonszámon!Telefon/Fax: 00 36 1 2774722
Mobil: +36 70 534-4687
E-mail: info@technogen.hu